STIPE MIOČIĆ PORAŽEN U ČETVRTOJ OBRANI NASLOVA

 Danas u ranojutarnjim satima u T-mobile areni u američkom gradu Paradise održana je UFC 226 priredba koju je predvodila borba između dva prvaka. U borbi za teškaški pojas UFC je upario američkog Hrvata i prvaka teške kategorije Stipu Miočića i prvaka u poluteškoj kategoriji Daniela Cormiera. Stipe, koji je u ovu borbu ušao kao rekorder po broju obrana naslova u teškoj kategoriji imao je nasuprot sebe teški izazov budući da se tamo nalazio prvak poluteške kategorije Daniel Cormier koji se i prije borio kao teškaš te je u toj diviziji neporažen.

 U borbi koje se odvijala na nogama, mogli smo vidjeti podosta otvorenu razmjenu udaraca te se takvim pristupom nekako i očekivalo da bi jedan od boraca mogao završiti na tlu. Iako je Miočić bolje započeo borbu te imao kontrolu nad Cormierom, pred kraj prve runde prilikom izlaska iz klinča Cormier desnim krošeom pogađa Miočića u bradu. Silina ovog udarca šalje američkog Hrvata na pod te s još nekoliko udarca u glavu uzdrmanog Miočića, Cormier završava borbu i tjera suca na prekid meča.

 S ovom pobjedom Daniel Cormier je ušao u elitno društvo UFC boraca koji su osvajali titule u dvije težinske kategorije te je tek drugi borac, nakon Conora McGregora, koji je držao dvije titule istovremeno.

Foto: facebook

Podijeli:

Odgovori